Info 2017

 


  • Datum: 15 november 2017
  • Tid: 9-16
  • Plats: Loftet, Alnarpsgården
  • Adress: Sundsvägen 4-6, 230 53 Alnarp (karta-länk)

Branschdag Trädgård är en näringslivsdag arrangerad av hortonom- och trädgårdsingenjörsstudenter vid SLU Alnarp. Branschdagen är ett populärt evenemang som engagerar många av universitetets studenter och är en naturlig länk mellan företag och studenter.

Mångfald. Det är temat för årets branschdag för hortonomer och trädgårdsingenjörer inom design och odling. Mångfald är ett ord som går att applicera på de flesta delar som kännetecknar en trädgård; en mångfald av växter, pollinatörer är bara några exempel.

Hur väljer du att tolka mångfald? Vi hoppas att du vill vara med och visa upp hur du bidrar till att skapa en mångfald av olika yrkesområden på Branschdag Trädgård 2017. Temat är öppet för egen tolkning och bara fantasin sätter gränser.

Vad händer på branschdagen? Branschdagen är ett utmärkt tillfälle att få träffa morgondagens medarbetare, knyta värdefulla kontakter med SLU Alnarp och andra företag. Som företag har ni möjlighet att presentera er via er monter/utställningsplats, ta del av intervjuer/ paneldebatter samt presentationer av examensarbeten. På SLU campus Alnarp finns i dag ungefär 900 studenter som utbildas för att bli framtida nyckelpersoner i arbetslivet, kanske i just ert företag. Förra året deltog mer än 250 studenter och ett trettiotal företag i dagen. Årets upplaga av äger rum på Alnarpsgården den 15 november.

Vad kostar det? Det kostar inget att delta och vi bjuder dig som utställare på fika och lunchbaguette.

Hoppas att vi ses önskar
Partnerskap Alnarp, SLU och Alnarps studentkår

slu_logo_cmykASKlogo20_transparent


Länkar

Utbildningarna